-
-
Vers uit de toonbank
-
Dagelijks wisselende gerechten varierend van frisse salades, dagverse groenten tot ambachtelijk bereide vlees- en visgerechten, stoofpotjes en verrukkelijke pasta’s.
-
Soepen
-
Bisque van grijze garnalen
-
Bretonse Vissoep
-
Henriëtte’s kippensoep
-
Lenzensoep
-
Ossenstaartsoep
-
Pompoensoep met ras el hanout en koriander
-
Tom ka kai
-
Tomaten groentesoep met gehaktballetjes
-
Tuttekessop (kervelsoep met gort, kalfsgehakt en kip)
-
Pasta’s
-
(Parel)couscous
-
Bami
-
Cannelloni gevuld met kalfsgehakt en kaassaus
-
Orzo met lamsgehakt, schapenkaas en tijm
-
Pasta frutti di mare
-
Penne Portonovo met scampi
-
Spaghetti Bolognese
-
Spaghetti met spinazie, tomaat en geitenkaas
-
-
-
Verse vleeswaren en kazen
-
Uitgebreid aanbod van Geulhemmer grottenham tot Prosciutto di Parma, Salame Milano tot Spianata Tartufo! Daarnaast diverse kazen uit Limburg, België, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Spanje!
-
Voor bij de borrel
-
Brandt & Levie worsten
-
Gegrilde kalfsworstjes
-
Grissini en crackers
-
Kruidenboter
-
Mini gehaktbrood
-
Noten
-
Olijven
-
Saveurs gehaktbrood
-
Tapenades en pesto
-
Truffelboter
-
Brood
-
In het weekend is er ambachtelijk zuurdesembrood, door de week enkel op bestelling.
-
Wijn
-
Uitgebreide selectie van o.a. Italiaanse, Franse, Chileense, Zuid-Afrikaanse én Limburgse wijnen.
-
Standaard menu
x